HEDEF LGS 2024

Şbt

Ara tatil kampında konu tekrarları ve soru çözümleri ile verimli bir kamp süreci geçirildi.

Ock

LGS çalışmaları kapsamında ara tatilde 5 günlük genel tekrar ve soru çözüm kampı yapıyoruz. Bu faaliyet ile öğrencilerimizin 1. dönemde gördükleri konuları pekiştirmelerini ve soru çözümleriyle pratik yapmalarını amaçlamaktayız.

Ara

LGS Hazırlık öğrencilerimize Okul Rehber Öğretmeni Cansu Yelken tarafından kitap okumanın önemiyle ilgili sunum yapıldı.

Ara

Aylara göre deneme sınavları takvimlerimiz.

Ara

Öğrencilerimize en doğru şekilde ders çalışma ve zamanı doğru kullanabilme alışkanlıklarını kazandırabilmek adına saat 18.00-21.30 arası okulda, öğretmenleri gözetiminde ders çalışma kampı düzenliyoruz.

Ara

LGS öğrencilerimize Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesinin tanıtımı yapıldı.

Ara

8. sınıf öğrencilerimizle mezun öğrencilerimizi buluşturduk. Mezunlar LGS hazırlık süreci ile ilgili deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Ara

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde başlatılan proje kapsamında her hafta öğrencilerimizin velilerini evlerinde ziyaret ediyoruz.

Ara

Okul müdürümüz Muharrem DİNDAR, matematik öğretmeni Melih YORGANCIOĞLU ve LGS Koordinatörü Zeynep GÜR KILICASLAN tarafından velilere LGS süreci ve öğrencilerin nasıl çalışmaları gerektiği hususunda seminer verildi.

Ara

Öğrencilerimize verimli ders çalışmak için yapılması gerekenler ve motivasyon semineri verildi.

Ekm

Sabah etütlerimiz… Haftanın her günü küçük ders gruplarımızla her branşta özel dersler yapıyoruz. Konu eksiklerini kapatıyoruz.

Ekm

KASIM AYI DENEME SINAVI TAKVİMİMİZ.

Ekm

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 8. sınıflara yönelik hazırbulunuşluk sınavı uygulandı.