RİZE / GÜNEYSU - AHMET ERDOĞAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

ZEKA OYUNLARI TURNUVASI

Okulumuz Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Güneysu Belediyesinin sponsorluğuyla Kasım ayında Rize geneli resmi/özel tüm ilkokul 4. sınıf ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik; öğrencilerin farklı zekâ alanlarını keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla “Zekâ Oyunları Yarışması” düzenliyor.

İki aşamadan oluşacak yarışmanın ilk aşaması olan ön eleme sınavı; mantık, işlem ve sözel oyunlardan oluşurken ikinci aşaması olan turnuva ise; strateji, mekanik ve akıl yürütme oyunlarını içermektedir. Toplamda 10 farklı oyunda zekâsını yarıştıracak öğrencilerimizden kendi kategorisinde birinci olan öğrencimiz bisiklet, ikinci olan öğrencimiz tablet ve üçüncü olan öğrencimiz akıllı saat ile ödüllendirilecektir. Bu süreçte okulumuza destek olan Güneysu Belediye’sine teşekkür eder katılacak tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Başvuru için son tarih 7 Kasım 2018

Turnuva başvuru formunu indirmek için tıklayınız. (Bu form danışman öğretmen tarafından doldurularak kaptanaherguneysu@gmail.com adresine mail olarak gönderilmelidir.)

Zeka Oyunları yönergesi için tıklayınız.

Zeka Oyunları şartnamesi için tıklayınız.

11-10-2018

Yayın: 11.10.2018 - Güncelleme: 17.10.2018 10:08 - Görüntülenme: 68