Muharrem DİNDAR - Müdür

1971 Yılında Ordu’nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta Öğrenimini Fatsa’da tamamladı.  1995 Yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı Üniversitede Türk İslam Edebiyatı alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Kırıkkale Merkez Gürler İlköğretim Okulu, Bursa İnegöl Alanyurt İlköğretim Okulu, Rize Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi, Çayeli 75. Yıl İMKB-YİBO’da öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 2010 Yılında Çayeli /Büyükköy İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı. Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesinde ve Çayeli İMKB Fen Lisesinde müdürlük görevinde bulundu.   2014 yılında atandığı Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdürlük görevine devam etmektedir.