Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
KÜÇÜKCAMİİ MAH. AKÇAL CAD. KAPTAN AHMET ERDOĞAN ANADOLU IMAMHATIP LISESI BLOK NO: 16A GÜNEYSU / RİZE
Vizyon
Öğrencilerimizi dünyanın ihtiyaç duyduğu din, dil, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen fertler olarak yetiştirerek mesleğe ve yükseköğrenime hazırlamaktır.
Misyon
Misyonumuz, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
Otopark:1
Öğretim Şekli :Gündüz
İngilizce-Arapça
Erkek pansiyonudur. 372 öğrenci kapasitesine sahiptir.
Ulaşım
: Güneysu Halk Otobüsleri araçlarıyla hafta içi 15 dakikada bir Rize Merkez´den Güneysu´ya ve Güneysu´dan Rize Merkez´e doğru ulaşım sağlanmaktadır.
Veli-idare işbirliği dahilinde özel servislerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Küçükcami Mah. Akçal Cad. No38 Güneysu/Rize
15 km 500 m
Lise : 30 İngilizce; 30 Arapça;---- Ortaokul : 40
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda havuz bulunduğundan yüzme etkinlikleri devam etmektedir. Okçuluk faaliyetlerimiz devam etmektedir.Mini halı sahamız olduğundan her yıl okul içi futbol turnuvaları düzenlenmektedir.
TÜBİTAK 4006 FUARI, YILLIK ´BİLİMSEL PERSPEKTİF´ DERGİSİ, KODLAMA
Proje Çalışmaları
Okulumuzda her yıl TÜBİTAK 4006 fuarı yapılmaktadır. Ulusal çapta KAIMOIC etkinlikleri yapılmaktadır.
Her yazın dil eğitimi için yurtdışı programları organize edilmektedir.