RİZE / GÜNEYSU - AHMET ERDOĞAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Velilerimizin yoğun ilgisiyle 1. Dönem Akademik Veli Toplantımızı bugün yaptık.

OIC

OIC (İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI) model toplantıları

Kas

Bu akşam okul mescidimizde Mevlid-i Nebi programımızı icra ettik.

Kas

Güneysu Belediyesinin katkılarıyla okulumuzda düzenlenen İl geneli Zeka Oyunları Yarışması’nın 2. aşaması 18 Kasım Pazar günü gerçekleştirilmiştir.

Kas

Öğretmen gelişim programı çerçevesinde 17 Kasım Cumartesi günü bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bölüm Uzmanı Psikolojik Danışman (Hafız) Bahattin GÜNEYİN´in  Hafızlık Eğitimi ve Sonrasında Motivasyon  konulu seminerlerini; hafızlık çalışması içerisinde bulunan öğrenciere, velilere ve hocalara yönelik olmak üzere üç oturumda gerçekleştirdik.

Kas

Cuma günü lise son sınıf öğrencilerimizle Trabzon´da Üniversite Tanıtım Fuarına katıldık.

Kas

Çarşamba akşamı okulumuzda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Vehbi CANSIZ hocamızı misafir ettik.

Kas

Güneysu Belediyesinin katkılarıyla okulumuzda ilki düzenlenen İl Geneli Zeka Oyunları Yarışması’nın 1. aşaması olan ön eleme sınavı bugün gerçekleştirilmiştir.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Hamdi Yılmaz hocamızın ani vefatı gerekçesiyle ilimizde bulunan Din Öğretimi Genel Müdürümüz Nazif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Bugün okulumuzda Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Enbiya YILDIRIM hocamızı ağırladık.

Kas

Kaptan Ahmet Erdoğan AİHL Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü olarak yapay zeka ve hayatımızdaki yansımaları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.