RİZE / GÜNEYSU - AHMET ERDOĞAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

1 ARALIK 2018 Cumartesi günü tüm velilerimizin katılımlarını rica ediyoruz.

Ekm

Ekim ayının ikinci ve üçüncü haftasında her gün ayrı bir sınıf hakkında konuşmak üzere Şube Öğretmenler Kurulu toplantılarımız yapılmıştır.

Ekm

Pansiyonda kalmak için istenen belgeler:

1-Ek 1 belgesi

2-Pansiyonda kalmak istediğine dair dilekçe

3-Pansiyonda kalmasına bir engelin bulunmadığına dair doktor raporu

4-Eğer devlet bursu varsa bunun parasız yatılılığa çevrileceğine dair dilekçe.

Gerekli belgelere bağlantıdan ulaşabilirsiniz

May

Öğrencilerimize tüketim kültürü, israf ve sağlıklı yaşam, zamanı etkin kullanma vb konularda bilinçlenmeleri ve duyarlılıklarının artması için broşürler dağıtılıp gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Nis

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu olarak “Örgün Eğitimle Birlikte Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi” kapsamında 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı 5. Sınıflar İçin Öğrenci Seçme Sınavı içeriği ve takvimi yayınlanmıştır.

13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 10:00 da okulumuzda yapılacak sınava 4. Sınıf okuyan tüm erkek öğrenciler müracaat edebilirler. Müracaatlar sınav gününe kadar alınmaya devam edecektir.

Proje ayrıntılarına, sınav takvimine, müracaat dilekçe örneğine, önceki yıllarda çıkmış sorulara ve cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

Velilerimize gönderilen davetiyeler sonucunda velilerin almak istediği öncelikli seminer konuları, frekans analiziyle belirlenmiş olup aşağıda sıralanmıştır;

1. Ergenlik Dönemi ve Özellikleri; Ergenlikte Davranış Bozuklukları ve Çözüm Yolları

2. Çocuk Eğitimde Ailenin Önemi

3. Çocukluk ve Gençlik Döneminde Din Eğitimi

4. Televizyon, Cep Telfonu, İnternet ve Sosyal Medya (Fırsatlar ve Tehditler)

5. Öğretmen-Öğrenci-Veli İletişimi

6. Çocujlarda Ahlakî Gelişim

Velilerin istekleri doğrultusunda seminer konuları yukarıdaki gibi belirlenmiş olıp seminer konuşmacıları ve tarihlerinin belirlenerek seninerlerin 2018 Nisan ayı içerisinde organşze edilmesine karar verilmiştir.

Ekm

UNESCO tarafından dünya çapında geçerliliği bulunan ´Yaşayan İnsan Hazineleri´ bünyesinde yer alan; atma türkü alanında ün salmış Osman EFENDİOĞLU, okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından köyünde ziyaret edilmiştir. Osman EFENDİOĞLU kendisini ziyarete gelen ekibe atma türkü geleneği hakkında bilgiler aktarmıştır. Öğrencilerimizle söyleşide bulunan kültür mirasımız, ilerleyen zaman dilimlerinde okulumuzda ağırlanacaktır. Bu vesile ile atma türkü geleneğini tüm öğrencilerimize ve katılımcılarımıza ulaştırmış olmanın kıvancını yaşamış olacağız.

May

2016 - 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, KAPTAN AHMET ERDOĞAN İHO, 5. SINIF MAHALLİ SINAV VE KARNE DEĞERLENDİRME NETİCESİ AÇIKLANMIŞ OLUP AŞAĞIDA BULUNAN BAĞLANTIDAN SIRALI LİSTEYE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Dosyayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.