RİZE / GÜNEYSU - Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Abdullah Harbi - Müdür Yardımcısı

1980 Yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. 1992 Yılında Araklı-Taşgeçit İlkokulu’nu bitirip aynı yıl  Rize İmam Hatip Lisesi’ne  kaydoldu.  1999’da Rize İmam Hatip Lisesini bitirip Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği’ni kazandı. 2003 Yılında üniversiteden mezun olduktan sonra 2006 yılına kadar değişik yerlerde ücretli öğretmenlik ve fahri imamlık yaptı.  Mart 2008 tarihinde Erzurum-Horasan Yörükatlı İlköğretim Okuluna kadrolu olarak ataması  yapıldı. Haziran 2010 yılında Rize Çayeli Madenli İMKB YİBO’ya tayin oldu. 2013 Yılında Çayeli Kız Meslek Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak ataması yapıldı.   2014 Yılında Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne  ataması yapılan Abdullah HARBİ evli ve dört çocuk babasıdır.